Categorieën

Service

Lezing en interview met schrijfster Margreet Feenstra 

Lezing en interview met schrijfster Margreet Feenstra 
Uit

Lezing en interview met schrijfster Margreet Feenstra 

  • Redactie
  • 31-03-2023
  • Uit
Lezing en interview met schrijfster Margreet Feenstra 
VLAARDINGEN - Donderdag 13 april geeft schrijfster en klusvrouw Margreet Feenstra, een lezing over haar nieuwe boek 'Ik vertrek naar het platteland'. De lezing is van 20.00 tot22.00 uur en vindt plaats in de centrale Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100.

Heb je er ook wel eens aan gedacht om de stad te verlaten en lekker buiten te gaan wonen? Kom dan naar de lezing over het vierde boek van Margreet Feenstra 'Ik vertrek naar het platteland'. In deze autobiografische feel good story vertelt de auteur over wat zij en haar partner meemaken als ze verhuizen van de chique lommerrijke plaats Zeist naar het weidse buitengebied van Wijk bij Duurstede. Margreet Feenstra wordt op deze avond geïnterviewd door Karin Schoenmakers. Na afloop is er gelegenheid om haar boek aan te schaffen en is er een signeersessie. 

Het is een verhaal over de kracht van de natuur; tegenslag en slechte tijding verwerken en snorrend genieten van het buitenleven met boerderijdieren, fruitbomen en een zelfgebouwde romantische pipowagen. Is het echt zo idyllisch om op het platteland te wonen? Kan de schrijfster, columnist van Seasons en klusvrouw wennen aan haar nieuwe omgeving? En hoe reageert ze op het slechte nieuws dat plotseling hun leven op de kop zet?

Toegang is gratis na aanmelden en inclusief consumptie. Aanmelden kan via whatsapp: 0682008326 of per email: [email protected], of bij de klantenservice in een van de bibliotheekvestigingen.

Meer informatie vind je op de website: www.debibliotheekdeplataan.nl.

Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →