Categorieën

Service

Maak kennis met de visiteclub Vitaliteit van Frankeland

Maak kennis met de visiteclub Vitaliteit van Frankeland
Gezond

Maak kennis met de visiteclub Vitaliteit van Frankeland

  • Redactie
  • 17-09-2023
  • Gezond
Maak kennis met de visiteclub Vitaliteit van Frankeland

VLAARDINGEN - Bij de visiteclubs van de Frankelandgroep worden zelfstandig wonende senioren uit Schiedam of Vlaardingen met elkaar in contact gebracht. Samen, tegen eenzaamheid. Speciaal voor senioren met lichte geheugenproblemen is er de visiteclub Vitaliteit.

Er wordt in deze visiteclub extra aandacht besteed aan een meer gestructureerde daginvulling. Samen met de andere (maximaal tien) deelnemers gaat u één keer per week een gezellige dag doorbrengen. Het programma wordt begeleid door vrijwilligers en bestaat uit leuke activiteiten (denk aan puzzelen, kaarten of samen een rondje wandelen) en uit ontspanningsmomenten. En uiteraard is er voldoende tijd en ruimte voor het onderlinge contact. De sfeer is gezellig-ontspannen en de betrokkenheid van onze vrijwilligers is groot.

De visiteclub is iedere dinsdag van 09.30 tot 14.30 uur in het Gouden huisje (aan de zijkant van zorglocatie Frankeland, recht tegenover huisnummer 29, bij het groene hek). De maandelijkse bijdrage die wordt gevraagd is € 13,25 voor deelname aan de visiteclub maar uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend en gratis kennis te komen maken.

Interesse? Er is nog plek voor nieuwe deelnemers! Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annouk Noomen, coördinator visiteclubs Frankeland, tel. 010-426 49 25 of e-mail: [email protected].

Frankelandgroep

Sint Liduinastraat 10, Schiedam

Meer over Frankelandgroep →