Categorieën

Service

Modelwoning Vlaardings Geluk II open

Modelwoning Vlaardings Geluk II open
Wonen

Modelwoning Vlaardings Geluk II open

  • Redactie
  • 29-11-2014
  • Wonen
Modelwoning Vlaardings Geluk II open

VLAARDINGEN - 'Het vlaggeschip van het Actieplan Wonen', zo omschreef wethouder Hans Versluijs zaterdagochtend het nieuwbouwproject 'Vlaardings Geluk' in de Babberspolder. Het is dan ook een haast onwaarschijnlijk succesverhaal. Tegen de klippen op ontwikkeld en gebouwd in de zwartste dagen van de crisis, liep de verkoop van Vlaardings Geluk gewoon door. Het eerste deel - Vlaardings Geluk I - is geheel verkocht en ook de verkoop van Vlaardings Geluk II verloopt weer voorspoedig.

Zaterdagochtend werd de modelwoning van dit tweede deel officieel geopend. Een volledig ingerichte woning die voor toekomstig bewoners en andere belangstellenden kan dienen als inspiratiebron voor wat er in en met de woningen allemaal mogelijk is.

Zo'n vijftig belangstellenden stonden tegen 11.00 uur vanochtend te popelen om een kijkje te nemen in de modelwoning die npog tot drie uur vanmiddag geopend was. Wie deze gelegenheid heeft gemist en alsnog inspiratie wil opdoen, kan contact opnemen met Makelaardij Thuis, tel. 010 - 474 37 71.

 

 

Basiq-Rent B.V.

Oosthavenkade 88 b, Vlaardingen

Meer over Basiq-Rent B.V. →