Categorieën

Service

Neem een kijkje in Drieën-Huysen Zuid

Neem een kijkje in Drieën-Huysen Zuid
Gezond

Neem een kijkje in Drieën-Huysen Zuid

  • Advertorial
  • 07-03-2019
  • Gezond
Neem een kijkje in Drieën-Huysen Zuid
VLAARDINGEN - Op zaterdag 16 maart is iedereen welkom tijdens de Open Dag van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Op deze dag opent het verpleeghuis Drieën-Huysen Zuid (Graaf Walramlaan 100) haar deuren voor het grote publiek.

Van 10.00 tot 15.00 uur vinden er in Drieën-Huysen Zuid diverse activiteiten plaats. Bezoekers kunnen hun bloedsuiker en bloeddruk laten meten door Dillenburg Revalidatie. Wie meer wil weten over werken in de zorg of het volgen van een opleiding kan kennismaken met de opleidings- en personeelsadviseurs van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Ook voor mensen die nog geen opleiding in de zorg hebben gehad, is er een aspirantenklas mogelijk. Er is ook informatie te vinden over vrijwilligerswerk. 

Iedereen die wil kennismaken met onze organisatie en de (thuis)zorg is welkom om een kijkje te nemen. Een aantal keer per dag worden er rondleidingen gegeven in het ‘nieuwe’ verpleeghuis. Tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 15.00 uur start meerdere malen een rondleiding.

Daarnaast is natuurlijk ook de brasserie de hele dag open voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Iedereen is dus welkom op zaterdag 16 maart, het is een prima mogelijkheid voor een eerste kennismaking met Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →