Categorieën

Service

Niet zo snel boos worden op je moeder

Niet zo snel boos worden op je moeder
112

Niet zo snel boos worden op je moeder

  • Redactie
  • 29-07-2020
  • 112
Niet zo snel boos worden op je moeder
VLAARDINGEN - Van groot tot klein leed, bij de politie maken ze het allemaal mee. Zo blijkt ook maar weer uit het relaas dat de Vlaardingse wijkagent Kor de Jong op instagram zette. Wij scharen dit onder het hoofdstuk 'klein leed' al betwijfelen we of de hoofdrolspeler het daar mee eens is...

,,Een jongetje (zes à zeven jaar) huilend, huilend van verdriet in de stad op het Veerplein. De snottetebellen kwamen uit zijn neus, zo veel verdriet. Een verhaal kwam er niet echt uit. Na zo'n tien minuten herkende hij zijn moeder in de verte. De film Titanic was er niets bij!

Het zoontje wilde iets niet wat moeder wel wilde. Namelijk even naar de stad. Zoontje boos op moeder met een 'je bekijkt het maar'. Moeder toen 'bekijk jij het ook maar; waarna zij de woning verliet, wetende dat zoontje in goede handen zou zijn bij oudere zus. Maar oudere zussen hebben ook wel eens andere bezigheden.

Dus wat doe je dan als je boos bent? dan ga je toch de deur uit, op zoek naar... Tja. Dit resulteerde al snel in de weg kwijt zijn. En een wijkagent (moi) die nog net niet je snottebellen voor je wegveegde was snel gevonden in de stad. En even later kwam dan ook moeder, blijkbaar herkende zij haar telg aan het gehuil. Mooi hé.

Moraal van het verhaal! Niet zo snel boos worden op je moeder!''