Categorie├źn

Service

Nieuwbouwproject Parc Claudius in Vlaardingen

Nieuwbouwproject Parc Claudius in Vlaardingen
Wonen

Nieuwbouwproject Parc Claudius in Vlaardingen

  • Advertorial
  • 31-10-2017
  • Wonen
Nieuwbouwproject Parc Claudius in Vlaardingen
VLAARDINGEN - Vanavond is het zover: start verkoop van blok A en blok B, totaal 45 appartementen, van 19.00 uur tot 21.00 uur in Deltahotel, Maasboulevard 15 te Vlaardingen. U bent van harte welkom voor meer informatie onder het genot van een hapje en drankje!
Prijzen vanaf € 236.900,- tot € 292.800,- v.o.n. (inclusief een eigen parkeerplaats).


De appartementen:

De goed doordachte en luxe afgewerkte 3- en 4-kamerappartementen zijn standaard voorzien van o.a. een compleet ingerichte keuken, sanitair van Villeroy & Boch, groot formaat tegelwerk en vloerverwarming. De daken worden voorzien van energieleverende zonnepanelen. Verder heeft elk appartement een eigen parkeerplaats. Er is een gezamenlijke overdekte fietsenberging en een afzonderlijke berging in de onderbouw.


De locatie:

Het ter plaatse gelegen zorgcentrum aan de Claudius Civilislaan staat al geruime tijd leeg en zal worden gesloopt. Op deze markante plek, bijna geheel omringd door water, worden drie kleinschalige gebouwen ontwikkeld met in elk gebouw 20 of 25 appartementen. De tuin tussen en rond de gebouwen krijgt een parkachtige uitstraling, waardoor deze naadloos aansluit bij het naastgelegen Heempark. Alle voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving, terwijl u er toch in alle rust kunt wonen. Het Vlaardingen van vandaag is een dorpse stad, een stad met een unieke historie, een gezellig centrum, veel groen en een rijk aanbod aan activiteiten en evenementen.


Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen
010 - 474 37 71
[email protected]
www.makelaardij-thuis.nl 

Koeze Makelaars
P. C. Hooftlaan 388
3141 AK Maassluis
010- 593 94 94
[email protected]
www.koeze.nl

Makelaardij Thuis

Korte Hoogstraat 33a, Vlaardingen

Meer over Makelaardij Thuis →