Categorie├źn

Service

Nieuwe buitenspeelruimte voor kinderen De Ark

Nieuwe buitenspeelruimte voor kinderen De Ark
Onderwijs

Nieuwe buitenspeelruimte voor kinderen De Ark

  • Redactie
  • 06-06-2019
  • Onderwijs
Nieuwe buitenspeelruimte voor kinderen De Ark
VLAARDINGEN - Op woensdag 12 juni wordt de nieuwe buitenspeelruimte van Integraal Kindcentrum de Ark feestelijk geopend. De Ondernemingsvereniging Holy heeft dit project samen met het Ondernemersfonds Vlaardingen gerealiseerd. De officiële opening wordt verricht door een peuter van Kindcentrum de Ark, samen met de voorzitter van het ondernemersfonds Dirk Jan van de Weerd en bestuurslid van de ondernemingsvereniging Cor Huis in ’t Veld. De opening wordt opgevrolijkt met een optreden van peuters van de hele-dagopvang van Kindcentrum De Ark. Een mooi moment op de Nationale Buitenspeeldag. De kinderen kunnen aansluitend lekker buiten spelen op hun nieuwe plein.

Buiten spelen & Bewegen
Buiten spelen en bewegen is gezond en goed voor de ontwikkeling van kinderen. Dit blijkt ook uit onderzoek van de universiteiten in Leiden en Lissabon. Bij steeds meer locaties van UN1EK is dit mogelijk, onder andere bij de Buitenactiviteit voor Peuters van Kindcentrum Prins Willem Alexander, in de groene hele dagopvang bij IKC van Kampen, in de buitenarena bij De Bavinck, in het buitenleslokaal op het dak van IKC De Kindertuin en op de avontuurlijke schoolpleinen bij IKC De Regenboog en CBS De Groene Hoek in Maassluis.

,,Deze nieuwe buitenspeelplaats past perfect binnen deze gedachte. Daarom zijn wij heel blij met dit initiatief van ondernemersvereniging Holy en het ondernemersfonds Vlaardingen. Wij zijn dankbaar dat zij dit hebben gerealiseerd voor onze kinderen.'' vertelt Linda van der Vis, teamleider bij Integraal
Kindcentrum De Ark.

UN1EK Onderwijs en Opvang

Emmastraat 45, Vlaardingen

Meer over UN1EK Onderwijs en Opvang →