Categorie├źn

Service

Nieuwe exposities in het aanloophuis

Nieuwe exposities in het aanloophuis
Uit

Nieuwe exposities in het aanloophuis

  • Redactie
  • 01-02-2022
  • Uit
Nieuwe exposities in het aanloophuis

foto: Hanneke Franken

VLAARDINGEN - Tot 14 maart exposeren de twintig leden van de Fotoclub Focus met foto’s en Gwen Diascorn met beeldjes in het aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen.

Na het volgen van een fotocursus speet het de deelnemers dat de groep uiteen zou vallen. Om dit te voorkomen is de fotoclub Focus opgericht en inmiddels is het aantal deelnemers gegroeid tot 25 en is deze verdeeld in twee groepen. Zij komen een keer per maand op woensdagavond samen in de studio van Tamara Heck fotografie. De studio is gevestigd  in het sfeervolle OOAK pand aan de koningin Wilhelminahaven. 

In de studio of op locatie gaan de leden samen aan het werk. Dit doen ze door aan een gevarieerde opdracht te werken en vervolgens krijgt iedereen ook een thuisopdracht mee. Deze wordt tijdens de volgende bijeenkomst met elkaar besproken en bekeken. Regelmatig wordt er met de groep foto uitstapjes gemaakt, musea en expositie’s bezocht. Het uitgangspunt is om als fotograaf bezig te blijven met de verschillende facetten van de fotografie en te blijven ontwikkelen en out of the box te leren denken. 

Vind je het leuk om jezelf uit te blijven dagen in de fotografie? Geef je dan op voor een proefles (www.tamaraheckfotografie.nl). De expositie bestaat uit 25 werken van de clubleden, elke fotograaf heeft zijn eigen favoriete beeld gekozen waardoor de expositie erg divers is. Kom een kijkje nemen en laat je inspireren door de mooie beelden! 

Van de in Vlaardingen woonachtige kunstenares Gwen Diascorn zijn enkele beeldjes tentoongesteld. Zij gebruikt natuurlijke materialen in combinatie met gips. Ze is van veel markten thuis. 

De exposities zijn te bekijken tijdens openingstijden van 13.00 tot 16.00 uur. Uiteraard worden de Corona regels gevolgd.

Aanloophuis De Groene Luiken

Oosthavenkade 8, Vlaardingen

Meer over Aanloophuis De Groene Luiken →