Categorieën

Service

NL Doet! Doet u mee?

NL Doet! Doet u mee?
Nieuws

NL Doet! Doet u mee?

  • Redactie
  • 14-02-2024
  • Nieuws
NL Doet! Doet u mee?

VLAARDINGEN - Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Ook in Vlaardingen is er genoeg te vinden waarbij ze jou zeker kunnen gebruiken. Een paar uurtjes de handen uit de mouwen steken en met anderen iets moois maken, een project afmaken of helpen waar dat ‘gewoon’ nodig is. We hebben een paar activiteiten voor u op een rijtje gezet:

Kippenhok bij de Heemtuin

Een groep wijkbewoners uit de Westwijk gaan samen een kippenhok in het Marnixplantsoen (Dierenweide) onder handen nemen. Het kippenhok is meer dan 10 jaar oud en is aan onderhoud toe.

Scouting clubhuis

Bij Scouting Maurits Viool zijn ze bezig aan de laatste fase van de bouw van het nieuwe scouting clubhuis, hierbij willen ze met elkaar afrondende werkzaamheden verrichten. ,,We gaan schoonmaken, plinten plaatsen, keukenkastjes plaatsen.’’

Buurtkamer Valeriusstraat

,,Wij gaan de buurttuin klaar maken voor de zomer. De vogelhuisjes schoonmaken, voor zaaien van groenten, de tuin omspitten, het insectenhotel repareren en kas klaar maken voor de nieuwe aanplant.’’

Het volledige overzicht van projecten voor en in Vlaardingen vind je hier! Daar kun je je ook inschrijven.