Categorieën

Service

Ontdek wie er terugkomen en bijkomen op het Liesveld

Ontdek wie er terugkomen en bijkomen op het Liesveld
Winkelen

Ontdek wie er terugkomen en bijkomen op het Liesveld

  • Ingezonden mededeling
  • 13-03-2024
  • Winkelen
Ontdek wie er terugkomen en bijkomen op het Liesveld

Van Haren wordt op 22 maart feestelijk geopend.

VLAARDINGEN - Vanuit het Liesveld en het centrum van Vlaardingen is er leuk nieuws! We mogen namelijk een aantal nieuwe winkels verwelkomen in de stad! Ook komt er een 'oude' bekende terug op een nieuwe locatie. Er is dus beweging op het Liesveld, heb jij al gezien welke winkels er bij komen?

Als eerste opent op 22 maart de nieuwe Van Haren, terug op het Liesveld maar op een nieuwe locatie! Ze zijn beter bereikbaar met een mooie nieuwe winkel. Voor voordelige schoenen kun je dus gewoon op het Liesveld terecht! De winkel wordt druk verbouwd en zal al snel haar deuren openen! We verwachten natuurlijk leuke openingsacties bij Van Haren, dus kom de 22ste vooral even langs op het Liesveld om de feestelijke opening bij te wonen.

Ook opent er binnenkort een nieuwe juwelier! In het voormalige pand van Tabac & Gifts opent medio april EVE Jewellery. Ze zijn hier ook al druk bezig met het inrichten van de nieuwe winkel. We zijn blij met deze leuke aanvulling op het centrum. Vorig jaar opende al het servicepunt van Geldmaat en ook is Best Barbershop aan het uitbreiden.

Naast Van Haren opent naar verwachting binnenkort ook een nieuwe winkel, daarover horen jullie later meer! Wél mogen we al vertellen dat op het Veerplein binnenkort ook de KIK zal openen: een aanvulling met voordelige kleding en producten in onze stad.

Kom dus snel naar het Liesveld en ontdek het nieuwe aanbod!