Categorieën

Service

Ontrafelt Vlaardingse Sven het mysterie?

Ontrafelt Vlaardingse Sven het mysterie?
Uit

Ontrafelt Vlaardingse Sven het mysterie?

  • Redactie
  • 18-07-2023
  • Uit
Ontrafelt Vlaardingse Sven het mysterie?

VLAARDINGEN - 'Sven uit Vlaardingen' ontrafelt een spannend mysterie. Dat doet de denkbeeldige stadgenoot, ontsproten aan het brein van Sara de Monchy, in een nieuwste podcast van deze theatermaaktster.

Sven is een van de sterren in een nieuwe serie afleveringen, van al weer het derde seizoen van de podcast Sara’s Mysteries. Ook in dit seizoen gaat De Monchy met kinderen tussen de tien en dertien aan de slag om mysteries op te lossen. Met vreemde inbraakpogingen, spionage en graaf- en speurwerk wordt in iedere aflevering in ieder één mysterie opgelost, zo belooft de maakster. 'Hopelijk'. Tegelijkertijd komen 'grotere vragen' aan de orde: hoe ontstaat angst? Wat is vriendschap? En welke invloed heeft muziek?

Onze Vlaardingse Sven in ondertussen twaalf, heeft op de camping in Frankrijk een hele bijzondere ontmoeting gehad met Benjamin, een leeftijdsgenootje. De twee werden beste vrienden en weken niet van elkaars zijde. Maar aan het einde van de vakantie is Sven de gegevens van zijn vriendje kwijtgeraakt. Lukt het Sven om samen met Sara in een van de vijf nieuwe afleveringen Benjamin terug te vinden? Ze hebben immers alleen zijn voornaam. Een spannende zoektocht volgt.

De Monchy: “Ik vind het waanzinnig dat de podcast die ik twee jaar geleden heb bedacht, nu aan een derde seizoen begint. Het is leuk om te merken dat veel kinderen bijzondere mysteries hebben en deze samen met mij willen oplossen in Sara's Mysteries  Ik ben heel trots op de nieuwe raadsels van deze zomer, die allemaal totaal anders zijn: vioolspelende opa’s, verloren vrienden en zelfs een slangenzwaard!”

De eerste drie nieuwe afleveringen van Sara’s Mysteries zijn al te beluisteren, de laatste twee afleveringen volgen volgende week.