Categorie├źn

Service

Ontwerp, maak en verkoop je eigen productenlijn in het Uitvinderslab

Ontwerp, maak en verkoop je eigen productenlijn in het Uitvinderslab
Uit

Ontwerp, maak en verkoop je eigen productenlijn in het Uitvinderslab

  • Redactie
  • 26-02-2023
  • Uit
Ontwerp, maak en verkoop je eigen productenlijn in het Uitvinderslab
VLAARDINGEN - Ben je creatief en wil je aan de slag als ontwerper en ondernemer? Begin maart start er een nieuw project in het Uitvinderslab voor jongeren van 14 t/m 20 jaar. Ga samen met een professionele maker en ontwerper aan de slag en zet je ideeën om naar eigen producten. Leer van een fotograaf en theatermaker om jezelf en je werk te presenteren. En verkoop uiteindelijk als een ondernemer je producten in de MAKE pop-upwinkel bij KADE40.
 

MAKE 

In een intensief proces van zes weken, met bijeenkomsten van twee uur, wordt je uitgedaagd nieuwe wegen te ontdekken en ervaringen op te doen. Er wordt gewerkt met oude technieken gecombineerd met nieuwe toepassingen zoals 3D-printen. Leer je eigen productenlijn te maken, jezelf te presenteren en uiteindelijk te verkopen en ook geld te verdienen. Deelname aan het project is gratis, maar het aantal plekken is beperkt. Op www.uitvinderslab.nl kan je je aanmelden en meer informatie vinden. 

Feestelijke opening op woensdag 15 maart

Na de voorjaarsvakantie gaan de deuren open van het nieuwe Uitvinderslab bij KADE40. Het blijft dé plek in vlaardingen waar experimenteren en ontdekken voorop staan, alleen met iets meer ruimte. De opening op woensdag 15 maart om 15.00 uur wordt in stijl gevierd met een gratis Klooimiddag. Tijdens de opening werk je samen met kunstenaar Charlotte van Otterloo aan ideeën voor een nieuw te maken kunstwerk dat eind dit jaar in Vlaardingen komt te staan. Meld je voor de middag aan via de website van het Uitvinderslab en kom klooien en ontdekken.  

Het Uitvinderslab

Vergelijk het Uitvinderslab met een maakplaats, een plek waar ideeën tot leven komen en jezelf ontdekt. Het maakonderwijs daagt kinderen en jongeren uit om vaardigheden te ontwikkelen die passen bij deze tijd: zélf ontwerpen, bouwen en aan de slag met nieuwe technologieën. Het lab is ingericht als een werkplaats en atelier in één en biedt de voorzieningen om op het snijvlak van technologie, wetenschap en kunst aan het werk te gaan. Vooral vanuit je eigen nieuwsgierigheid. 

Het Uitvinderslab is een initiatief van KITE educatie en een samenwerking met KADE40. De activiteiten en opening worden mogelijk gemaakt door het VSB Fonds en de Gemeente Vlaardingen. 

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →