Categorie├źn

Service

Op een onzichtbare manier naar een stralende glimlach!

Op een onzichtbare manier naar een stralende glimlach!
Gezond

Op een onzichtbare manier naar een stralende glimlach!

  • Advertorial
  • 10-10-2018
  • Gezond
Op een onzichtbare manier naar een stralende glimlach!
De Invisalign beugel werkt anders dan een reguliere plaatjes beugel. Door het maken van een 3D scan, worden er door middel van een hightech systeem op maat gemaakte aligners (bitjes) gemaakt. Gipshappen is dus verleden tijd! De aligners zijn doorzichtig en makkelijk uitneembaar. Je kunt dus blijven poetsen en flossen zoals je normaal doet voor een goede mondhygiëne. Omdat rechtere tanden minder vatbaar zijn voor bederf en tandvleesklachten, kan je door te investeren in een mooiere glimlach nu al besparen op toekomstige bezoeken aan de tandarts. 

Super snel resultaat
Als Invisalign drager word je geholpen door een vaste behandelaar die jouw situatie precies kent. Je draagt elke week nieuwe aligners en doordat je meteen een aantal aligners meekrijgt, vinden de bezoeken plaats tussen de 3 en 6 weken. Je tanden worden zo op een comfortabele en doeltreffende manier naar de gewenste positie verschoven. Elke alignerwissel is dus een kleine stap vooruit in de transformatie van jouw gebit. Je nieuwe glimlach is al in drie maanden te zien! 

De expert in de regio
Ortho Billet is al sinds 1990 de expert in deze regio. Met praktijken in Schiedam, Vlaardingen-Centrum, Maassluis en ‘s-Gravenzande zijn wij altijd in de buurt om jou van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze moderne technieken en zeer ruime openingstijden heb jij in no time een mooie nieuwe smile.

Nieuwsgierig geworden? Check onze site voor meer informatie of maak een afspraak: www.orthobillet.nl

Jambelle Beenmode

Veerplein 36, Vlaardingen

Meer over Jambelle Beenmode →