Categorie├źn

Service

Open Call met Jandino Asporaat: doe je mee?

Open Call met Jandino Asporaat: doe je mee?
Uit

Open Call met Jandino Asporaat: doe je mee?

  • Redactie
  • 28-04-2021
  • Uit
Open Call met Jandino Asporaat: doe je mee?
VLAARDINGEN - Op vrijdag 7 mei organiseert jongerencollectief Local Future Collective een online bijeenkomst met Jandino Asporaat als gastspreker. De call is onderdeel van een groot jongerenproject in Vlaardingen: Local Future Collective, een initatief van De Kroepoekfabriek in samenwerking met de Gemeente Vlaardingen. De komende maanden gaat Local Future Collective verschillende evenementen en bijeenkomsten organiseren voor de Vlaardingse jongerengeneratie die het tijdens de coronacrisis enorm zwaar heeft gehad. Ben jij tussen de 12 en 25 jaar oud en wil je effect hebben op wat er in Vlaardingen gebeurt? Sluit je dan nu aan! 

Open Call 7 mei
Op vrijdag 7 mei staat deze open call in het teken van wat jongeren graag in Vlaardingen willen zien, nu tijdens en straks na de coronacrisis. Tijdens de open call gaan de deelnemers met elkaar in gesprek en wisselen zij creatieve en waardevolle ideeën met elkaar uit, waarna special guest Jandino Asporaat een talk geeft en vragen van jongeren beantwoordt in relatie tot Local Future Collective. Er zijn twee calls, een voor de leeftijdsgroep 12-18 en een voor de leeftijdsgroep 19-25. Inschrijven voor de open call kan op kroepoekfabriek.nl/localfuturecollective 

Local Future Collective 
De Kroepoekfabriek en Gemeente Vlaardingen willen door middel van de Local Future Collective in samenwerking met verschillende jongerenorganisaties jongeren uit alle hoeken van Vlaardingen samenbrengen. Het doel van Local Future Collective is het organiseren van waardevolle evenementen voor en door jong Vlaardingen om zo het coronaleed van zo veel mogelijk jongeren te verzachten. Hoewel er verschillende organisaties en lespakketten bestaan die gehoor geven aan de stem van jongeren die deze moeilijke periode kampen met problemen, blijft dit toch erg lastig in de huidige situatie. Local Future Collective gaat met jongeren tussen de 12 en 25 jaar in gesprek en laat hen bepalen welke evenementen zij graag zouden willen zien deze zomer en daarna! 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →