Categorie├źn

Service

Open Dag bij Scoutinggroep Maurits Viool

Open Dag bij Scoutinggroep Maurits Viool
Uit

Open Dag bij Scoutinggroep Maurits Viool

  • Redactie
  • 02-11-2023
  • Uit
Open Dag bij Scoutinggroep Maurits Viool

archieffoto: scouting

VLAARDINGEN - Altijd al eens op scouting willen kijken? Dit is je kans! Op 11 november is namelijk de open dag van de Maurits Viool! En kun jij vrijblijvend een kijkje komen nemen tijdens de opkomst.

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee kinderen en jongeren worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf vijf jaar is er bij scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur. Bij de Maurits Viool steken wij samen met onze jonge en enthousiaste leiding scouting in een modern jasje.

Benieuwd hoe wij dit doen en of het iets voor jou/jouw kind is? Kom dan eens met ons mee draaien op 11 november! Je hoeft je hier niet voor aan te melden. Ben je tussen de 5 en 11 jaar oud, kom dan tussen 10.00 en 12.00 uur. En ben je tussen de 11 en 15 jaar oud, kom dan tussen 13.30 en 16.00 uur. Voor verstandelijk gehandicapte kinderen is er ook een speltak! Kom hiervoor ook tussen 13.30 en 16.00 uur langs.

Zou je het leuk vinden om bij scouting als leiding of vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan ben je op 11 november natuurlijk ook welkom! Je kunt dan tussen 10.00 en 16.00 uur langs komen. Het adres is Watersportweg 18, het achterste clubhuis is van Maurits Viool.