Categorie├źn

Service

Outdoor Challenge bij Tino Hoogendijk

Outdoor Challenge bij Tino Hoogendijk
Sport

Outdoor Challenge bij Tino Hoogendijk

  • Advertorial
  • 02-06-2017
  • Sport
Outdoor Challenge bij Tino Hoogendijk
VLAARDINGEN - Sinds kort staat bij Tino Hoogendijk de nieuwe activiteit Outdoor Challenge op het programma. De naam zegt het al, Outdoor Challenge is een buitenactiviteit. De training zorgt ervoor dat je supersnel superfit raakt! Outdoor Challenge is een pittige training met piek- en herstelmomenten. De populariteit van deze vorm van fitness neemt enorm toe. Voor de oefeningen wordt gebruik gemaakt van zowel het eigen lichaam als het outdoor Fitnessrek, autobanden, touwen, etc. attributen. Deze effectieve manier van trainen geeft je stofwisseling een enorme boost.

Voordelen van buiten trainen
Buiten sporten brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is het hartstikke gezond. Je beweegt constant in de frisse lucht en bouwt meer weerstand op. Ook word je blootgesteld aan voldoende daglicht, wat weer voor de nodige vitamine D zorgt. Wekelijks staan er drie Outdoor Challenge trainingen op het programma op maandag om 19.00, dinsdag om 19.00 en donderdag 19.30 uur. Iedereen kan op zijn eigen tempo meedoen.

Gratis introductieles op 8 juni
Op 8 juni biedt Tino Hoogendijk vrijblijvend een gratis introductieles Outdoor Challenge aan. De introductieles is zowel toegankelijk voor leden als niet-leden van Tino Hoogendijk. Voor meer informatie en om je gelijk in te schrijven kun je terecht op de website: www.tinohoogendijk.nl/outdoor-challenge.

Stichting The Fishing Dutchmen

Callenburgstraat 75, Vlaardingen

Meer over Stichting The Fishing Dutchmen →