Categorieën

Service

Cursus Fit & Vitaal bij Tino Hoogendijk Sport & Fitness

Cursus Fit & Vitaal bij Tino Hoogendijk Sport & Fitness
Gezond

Cursus Fit & Vitaal bij Tino Hoogendijk Sport & Fitness

  • Ingezonden mededeling
  • 02-09-2022
  • Gezond
Cursus Fit & Vitaal bij Tino Hoogendijk Sport & Fitness
VLAARDINGEN - Binnenkort start onze vernieuwde cursus Fit & Vitaal. Afvallen is voor velen een vak apart, op zichzelf is afvallen vrij makkelijk maar vervolgens het verloren gewicht er af houden vinden velen moeilijk. Voor tips en adviezen over beweging en voeding ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij bezig met mensen een gezonde levensstijl aanleren, voor velen een succes. 

Deze cursus zal bestaan uit 12 weken met iedere week een lezing gegeven door specialisten binnen hun vak.  Jouw wensen met betrekking tot voeding en beweging zal verschillen van een ander en daarom is alles compleet op maat gemaakt en afgestemd op jou en jouw doel.  

Op 21 september start onze cursus Fit & vitaal. In deze cursus staat het behalen en behouden van een gezonde levensstijl centraal. Er is nog een aantal plekken vrij voor de cursus, opgeven is mogelijk! 

Kom naar de informatieavond 

Voorafgaand aan de cursus wordt er een informatieavond georganiseerd.  Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig, iedereen is van harte welkom. Ons adres is Blois van Treslongstraat 151 Vlaardingen

Geef je nu op  

Meer info en opgeven: www.tinohoogendijk.nl/cursus-fit-en-vitaal 

Maak kans op een jaar lang gratis sporten

Naast de cursus Fit & Vitaal organiseren wij in september nog een super leuke actie, daarbij maakt iedereen kans om een jaar lang gratis te komen sporten bij ons. Wat je er voor moet doen houden we nog even geheim, via onze socials vertellen we binnenkort meer hierover: 

instagram.com/tinohoogendijk

facebook.com/tinohoogendijk