Categorieën

Service

Papa's got a brand new...Ugh!

Papa's got a brand new...Ugh!
Uit

Papa's got a brand new...Ugh!

  • Redactie
  • 08-03-2022
  • Uit
VLAARDINGEN – Twaalf jaar geleden stond hij met zijn band The Sexual Reproductive Systems, ofwel SRS, in de Kroepoekfabriek. Kort geleden was hij er weer terug, zonder band maar met nieuwe muziek. Op het podium kreeg hij de kans om nog een keer van zich te laten horen en hij nam er een clip op met het nummer “Ugh”.

Riceau, bij vrienden en familie bekend als Ricardo van ’t Hof, vertelt: ,,Er was ooit een jongetje dat woonde in Vlaardingen. En dat jongetje danste het liefst op de plaatjes van opa. Soms voor de spiegel, om te kijken of hij het wel goed deed, maar meestal gewoon in het rond. Op een gegeven moment, werd het jongetje iets ouder en vond hij zichzelf een hele vent. Hij zat ook in een band. Samen met 3 andere Vlaardingse jongens. The Sexual Reproductive Systems heetten ze. En ze speelden door het hele land en uiteindelijk zelfs door Frankrijk, Spanje, België. Met een busje, elkaar en wat vrienden.

Maar kleine jongens worden groot, soms zelfs papa. En dromen willen dan nog wel eens vervliegen. Herinneringen echter, die blijven, maar waren het niet de dromen die de herinneringen maakten? En daarom besloot deze man, het dromerige jongetje in hem, niet helemaal de deur uit te sturen, maar om lekker te laten dansen. Niet voor de spiegel, maar voor een camera. En dit keer op zijn eigen liedje, Ugh’’.

Ricardo heeft “Ugh” geheel zelf geschreven, ingespeeld geproduceerd, opgenomen, gemixed en gemasterd. En ook de clip is geschreven, geproduceerd, ge-edit en uitgegeven door hemzelf. Hij heeft een de clip en het nummer mogen filmen bij de Kroepoekfabriek in Vlaardingen. De plek waar hij 12 jaar geleden in een andere gedaante, met zijn band, op de officiële opening mocht spelen.