Categorieën

Service

Partycentrum Prikkewater: 'We mogen weer!'

Partycentrum Prikkewater: 'We mogen weer!'
Uit

Partycentrum Prikkewater: 'We mogen weer!'

  • Redactie
  • 23-09-2021
  • Uit
Partycentrum Prikkewater: 'We mogen weer!'
VLAARDINGEN - Lang - veel té lang - stonden de activiteiten op een laag pitje. De coronacrisis was een periode waarin ook voor Partycentrum Prikkewater veel veranderde. ,,Er mocht eigenlijk weinig tot niets meer'', vertelt Martin Poot. Maar in een periode waarin velen klagen heeft hij juist goede ervaringen met het Nederlandse overheidsbeleid. ,,De ontvangen steun heeft echt enorm geholpen om het afgelopen jaar door te komen.'' Partycentrum Prikkewater staat er dus goed voor en is klaar voor weer een nieuw hoofdstuk in de lange geschiedenis.

En dat nieuwe hoofdstuk begint komend weekend met een soort van heropening onder het motto: 'We mogen weer!' En dat mogen begint zaterdag 25 september om 19.00 uur met een optreden van de band Highway 48. Een dag later wordt het opnieuw een feestje met Muzikaal Onthaal van Rita Young. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur. 

Houdt u vanaf nu het programma van Prikkewater in de gaten, volg het partycentrum op facebook. Let op: Prikkewater vraagt bezoekers om een coronatoegangsbewijs. Meer informatie hierover vindt u ook op de facebookpagina.

Partycentrum Prikkewater

Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde 3, Vlaardingen

Meer over Partycentrum Prikkewater →