Categorieën

Service

Passieprijs voor vrijwilligster De Margriet

Passieprijs voor vrijwilligster De Margriet
Gezond

Passieprijs voor vrijwilligster De Margriet

  • Redactie
  • 11-06-2021
  • Gezond
Passieprijs voor vrijwilligster De Margriet

Carla van der Valk en coördinator Anja van der Plas.

VLAARDINGEN - Een van de vrijwilligers van Hospice De Margriet is door loting een prijswinnaar geworden. Eigenlijk een dubbele loting want de hospice heeft zelf eerst een loting gehouden en daar zijn drie vrijwilligers uit voortgekomen die vervolgens zijn genomineerd voor de passieprijs. De drie waren: Ria van Dijk, Ellie de Vrijer en Carla van der Valk. De Margriet deed deze loting gedaan omdat ze natuurlijk zelf geen keuze kunnen maken. ,,Al onze vrijwilligers zijn toppers.'' 

Donderdagavond 10 juni werden de winnaars bekendgemaakt van de Nationale Vrijwilligersprijzen. Elk jaar worden er prijzen uitgereikt, maar dit jaar is uitgeroepen tot het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. In Nederland zijn er zoveel mensen die vrijwilligerswerk doen, dat maakt dat de maakt dat de gehele maatschappij niet zonder vrijwilligers kan.

Er waren verschillende prijzen te winnen; een voor een landelijke vrijwilligersorganisatie en twee prijzen voor lokale vrijwilligersorganisaties. Daarnaast de passieprijzen voor vrijwilligers. En jawel hoor, een van de genomineerde vrijwilligers van hospice de Margriet heeft een prijs in de wacht gesleept. Gefeliciteerd Carla van der Valk!

Hospice De Margriet

Prinses Margrietlaan 15, Vlaardingen

Meer over Hospice De Margriet →