Categorieën

Service

Politie pakt verdachte steekpartij op

Politie pakt verdachte steekpartij op
112

Politie pakt verdachte steekpartij op

  • Redactie
  • 01-06-2024
  • 112
Politie pakt verdachte steekpartij op

VLAARDINGEN - In Rotterdam-West (Oud Mathenesse) is vanavond omstreeks 20.00 uur een verdachte aangehouden in verband met het steekincident in Vlaardingen op het Schoutplein vanmiddag. De politie doet nader onderzoek naar de rol van de verdachte bij het incident. Deze zou volgens getuigen bloed op zijn kleding hebben

Op zaterdag 1 juni omstreeks 14.00 uur ontving de politie een melding van een steekincident aan het Schoutplein in Vlaardingen. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en troffen een slachtoffer, een 24-jarige man, aan in een supermarkt aan het Veerplein. Het slachtoffer werd daar door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Kort na het incident werd, op basis van een signalement, een verdachte aangehouden. Dit bleek niet de gezochte verdachte te zijn.

Politieonderzoek

De politie is gelijk na het incident een onderzoek gestart naar de toedracht en sprak met getuigen. Ook kijkt de politie naar camerabeelden uit de omgeving.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met getuigen van dit steekincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Was u in de buurt van het Schoutplein of Veerplein in Vlaardingen op zaterdag 1 juni rond 14.00 uur? Was u misschien getuige of heeft u beelden van het incident? Heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.