Categorieën

Service

Prijswinnend Oranjegebak bij Herweijer

Prijswinnend Oranjegebak bij Herweijer
Winkelen

Prijswinnend Oranjegebak bij Herweijer

  • Ingezonden mededeling
  • 21-04-2024
  • Winkelen
Prijswinnend Oranjegebak bij Herweijer

VLAARDINGEN - Sinds vorige week is de openbanketbakkerij aan de winkel van Herweijer Kwaliteitsbakkers verbouwd en is er een mooie nieuwe oven gekomen waardoor ze nog meer bakcapaciteit hebben gekregen. De klanten kunnen nu nog meer de sfeer van vers bereid terwijl u erbij staat ervaren.

Zaterdag 27 april is de winkel geopend van 07.00 uur (voor de vroege vogels) tot 12:00 uur. Wij verkopen dan uitsluitend onze met goud bekroonde oranje tompoezen en oranje soezen. Bestellen is echt niet nodig want wij bakken voor iedereen en zolang er klanten zijn. Vorig jaar konden we het laatste half uur een klein groepje klanten niet meer aan tompoezen helpen maar dat kan dit jaar niet meer gebeuren gezien de capaciteitsvergroting in de banketbakkerij.

Vorig jaar hadden wij shantykoor de Vlaardingse muiters voor onze deur staan en omdat dit bijna traditie begint te worden hebben we deze gezellige groep wederom uitgenodigd om voor onze deur gezellige zeemansliederen te komen zingen. Kortom. Het wordt weer een gezellig uitje om de lekkerste tompoezen van Vlaardingen te halen. Natuurlijk bij Herweijer kwaliteitsbakkers op de Loper.


Herweijer Kwaliteitsbakkers

De Loper 20, Vlaardingen

Meer over Herweijer Kwaliteitsbakkers →