Categorieën

Service

Pubquiz Rotary: je kunt nog meedoen!

Pubquiz Rotary: je kunt nog meedoen!
Uit

Pubquiz Rotary: je kunt nog meedoen!

  • Redactie
  • 13-06-2024
  • Uit
Pubquiz Rotary: je kunt nog meedoen!

VLAARDINGEN - Een gezellige avond én ook nog eens Vlaardingse kids een onvergetelijke Sinterklaasavond bezorgen? Doe dan mee met de Pubquiz van Rotary Vlaardingen. Weet je alles over sport, mis je geen aflevering van Boulevard, herken je die ene song bij de eerste toon of ken je alle feitjes over de slag bij Nieuwpoort?

We toveren het Stadsstrand op 20 juni as van 20.00 tot 22.30 uur om tot de gezelligste pub van Vlaardingen en onder leiding van een professionele Pubquizmaster spelen we voor mooie prijzen.

Een team bestaat uit maximaal 5 spelers. Het inschrijfgeld is 125,- per team. Wil je wel meedoen maar heb je geen een compleet team? Solo inschrijven kan ook. Wij zorgen ervoor dat je in een superleuk team komt.

Je volledige inschrijfgeld gaat naar de Sint-actie van Rotary Vlaardingen. Elk team zorgt ervoor dat vier Vlaardingse kids, die het thuis niet altijd makkelijk/breed hebben, een onvergetelijke Sinterklaasavond hebben. Compleet met een zak kadootjes voor de deur en Sinterklaas lekkers. Dus trommel je vrienden, ooms, tantes, buren, collega's, verre nichten en achterneven op en doe mee! Schrijf je in