Categorieën

Service

Rasti Rostelli in Prikkewater

Rasti Rostelli in Prikkewater
Uit

Rasti Rostelli in Prikkewater

  • Ingezonden mededeling
  • 28-04-2022
  • Uit
Rasti Rostelli in Prikkewater
VLAARDINGEN - De meest spraakmakende hypnotiseur van Nederland Rasti Rostelli, komt op donderdag 28 april (vandaag dus) naar Partycentrum 't Prikkewater in Vlaardingen Tijdens deze vernieuwde 'comeback tour' zal hij een duel aangaan met Menno Bandini. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis staan er twee hypnotiseurs tegelijk op het podium!

Voor deze comeback tour heeft hij De Rotterdamse Hypnotiseur Menno Bandini, zijn oud-leerling, gevraagd om de openingsact te verzorgen en met hem een duel aan te gaan op het podium. Bandini heeft de challenge geaccepteerd en kan na anderhalf jaar training met trots zeggen dat hij er klaar voor is: ,,De leerling tegenover de meester, het lijkt wel een film!'', aldus Bandini.

Tijdens de show worden mensen uit het publiek gehypnotiseerd door twee hypnotiseurs en dat is een unicum. Dat is normaal niet nodig, maar omdat het om een duel gaat en er verschillende acts worden gedaan, mag het publiek door middel van applaudisseren bepalen wie het duel gewonnen heeft. Daarnaast kan men tijdens de show stoppen met roken of afvallen door middel van hypnose.

Rasti Rostelli (Oranjestad,1955) is de bekendste Hypnotiseur die Nederland ooit gekend heeft. Met meer dan 250 hypnose shows per jaar, een eigen TV show bij Veronica en inmiddels meer dan veertig jaar ervaring, is Rasti Rostelli met recht een autoriteit in zijn vakgebied te noemen. Menno Bandini (Rotterdam, 1979) begon zijn carrière ooit met mentalisme en het geven van straathypnoses en werd in 2020 in de media geïntroduceerd als de Spotify Hypnotiseur, welke mensen via streamingsdiensten in slaap praat. Deze online Slaap Hypnose werd door het publiek goed ontvangen en draagt bij aan een goede nachtrust. Menno Bandini is opgeleid door Rasti Rostelli zelf.

Aanvang: 20.00 uur, deur open: 19.30 uur, kaarten bestellen doe je HIER!

Partycentrum Prikkewater

Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde 3, Vlaardingen

Meer over Partycentrum Prikkewater →