Categorieën

Service

Ren voor Sophia: Help het Sophia Kinderziekenhuis

Ren voor Sophia: Help het Sophia Kinderziekenhuis
Sport

Ren voor Sophia: Help het Sophia Kinderziekenhuis

  • Ingezonden mededeling
  • 03-05-2023
  • Sport
Ren voor Sophia: Help het Sophia Kinderziekenhuis
VLAARDINGEN - Op donderdag 18 mei aanstaande vindt het evenement 'Rennen voor Sophia' plaats. Dit evenement heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Het team Beyond Fighting zal deelnemen aan dit evenement en roept iedereen op om ook deel te nemen en/of het team financieel te steunen.

Het Sophia Kinderziekenhuis is een belangrijk kinderziekenhuis in Nederland dat al meer dan 150 jaar zorg verleent aan zieke kinderen. Door deel te nemen aan 'Rennen voor Sophia'; , draag je bij aan de zorg voor zieke kinderen en hun families. Het evenement is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en niveaus, dus er is geen reden om niet deel te nemen. Naast het rennen is het ook mogelijk om te wandelen of deel te nemen aan een andere activiteit.

Als je team Beyond Fighting financieel wilt steunen, dan kan dat ook. Elke donatie telt en draagt bij aan het Sophia Kinderziekenhuis. Het team Beyond Fighting hoopt met haar inzet zoveel mogelijk geld op te halen voor dit belangrijke doel en wij nodigen iedereen uit om ons hierbij te steunen.

Door deel te nemen aan 'Rennen voor Sophia' en/of het team Beyond Fighting te steunen met een donatie, draag je bij aan de zorg voor zieke kinderen en hun families. Schrijf je vandaag nog in en help het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam te steunen!

Je kan je inschrijven of ons team supportern via de link: sportenvoorspohia/beyondfighting