Categorie├źn

Service

Samen de Zuidbuurt versterken

Samen de Zuidbuurt versterken
Wonen

Samen de Zuidbuurt versterken

  • Ingezonden mededeling
  • 04-07-2024
  • Wonen
Samen de Zuidbuurt versterken

VLAARDINGEN - Tijdens de intensief-beheer-week op 'de Eilandjes' in de Zuidbuurt van de Westwijk (Dr. Brugmastraat t/m Jan Thijssenstraat) hebben we veel bewoners gesproken. Zij weten dat hun woningen gesloopt worden. Wij willen tot die tijd zichtbaar zijn in de buurt. En samen met de bewoners zorgen voor een goed beheer van de woningen en leefomgeving.


Gedurende deze week gingen we langs de deuren. We vroegen hoe het met iedereen gaat en wat we kunnen doen om de woningen goed te houden. We plaatsten grofvuilcontainers, hadden onderhoudsmannen paraat voor kleine klusjes en Stroomopwaarts ruimde zwerfvuil op. Ook beantwoordden we vragen over urgentie, de woonpas en verhuizen.


Woensdagmiddag deelden we samen met MeGreen en Wij de Westwijk balkonbakken en plantjes uit. Nu ziet alles er weer fleuriger uit!

Ondertussen zijn we druk bezig met de vernieuwingsplannen voor de Zuidbuurt. Een deel van de woningen wordt gerenoveerd, een deel gesloopt. Zo werken we samen aan een betere toekomst voor de buurt!