Categorieën

Service

Schrijfwedstrijd bibliotheek De Plataan

Schrijfwedstrijd bibliotheek De Plataan
Uit

Schrijfwedstrijd bibliotheek De Plataan

  • Redactie
  • 17-04-2024
  • Uit
Schrijfwedstrijd bibliotheek De Plataan

VLAARDINGEN -

Is schrijven je hobby? Let dan op, er is een nieuwe opdracht voor de jaarlijkse schrijfwedstrijd ter gelegenheid van de Week van de Cultuur: 'Vrijheid, geluk is voor iedereen…?' De Week van de Cultuur start in juni met een mix aan interessante culturele activiteiten. Ook aan schrijfliefhebbers is gedacht. De Bibliotheek de Plataan nodigt iedereen uit een tekst te schrijven voor de schrijfwedstrijd en die vanaf 1 mei in te zenden. Niet twijfelen, gewoon doen. Bekijk wel even de voorwaarden op de website van de bibliotheek.

Je kunt elk jaar weer meedoen, voel je uitgedaagd en schrijf voor de wedstrijd van de Plataan. Meedoen aan wedstrijden werkt motiverend, je traint je schrijven en je maakt kans op leuke prijzen. Je inzending is maximaal 1500 woorden en minimaal 800 woorden, de deadline is zaterdag 1 juni om 23.59 uur. Zo hebben de juryleden tijd voor alle inzendingen. Om deel te nemen dien je tenminste zestien jaar te zijn en ben je inwoner van het Plataan-gebied, Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. Ook is je inzending speciaal voor deze schrijfwedstrijd en niet eerder gepubliceerd. De titel van je tekst is 'Vrijheid, geluk is voor iedereen…?'

Je stuurt je inzending naar [email protected] onder vermelding van: 'Schrijfwedstrijd' of per post naar de Bibliotheek de Plataan Maassluis, Uiverlaan 18, 3145 XN. Vermeld je naam, woonplaats en telefoonnummer. Alle wedstrijdvoorwaarden vind je op de website van de bibliotheek. De prijsuitreiking is tijdens de gala-avond van de Week van de Cultuur op zaterdag 15 juni in theater Koningshof.

Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →