Categorieën

Service

Scouting? ‘Ik scout thuis’

Scouting? ‘Ik scout thuis’
Sport

Scouting? ‘Ik scout thuis’

  • Redactie
  • 11-04-2020
  • Sport
Scouting? ‘Ik scout thuis’

Fotografie: Olivier van Det

VLAARDINGEN – De paden op de lanen in…dat zit er ook voor de scouting even niet in met Pasen, terwijl dat normaal gesproken heel drukke en ondernemende dagen zijn. Bij Scouting Nederland hebben ze daar wat op bedacht, namelijk ‘Scouting Thuis’. Er is inmiddels een “website gelanceerd waar je allerlei activiteiten op kunt vinden, voor ouders bijvoorbeeld die na een ‘keidrukke’ week even geen inspiratie hebben. Of gewoon voor als je graag gevoed wil worden door leuke ideeën. Kijk dan op www.ikscoutthuis.nl !

Thuis kamperen dus en Paasweekend weg in eigen huis. In Vlaardingen geldt dat ook voor Olivier en Desiree van Det, die samen met de kinderen van 5 en 9 jaar allemaal op scouting zitten. Dan maar een tent opzetten in de woonkamer, want scouting zit nu eenmaal bij dit gezin in het bloed en dan doen ze graag mee met dit initiatief van Scouting Nederland.

Wil je meer van deze initiatieven volgen dan kun je op Twitter de tweets met de hashtag #ikscoutthuis volgen en op Facebook Scouting Nederland.