Categorieën

Service

Seminars Hoogendoorn IT groot succes!

Seminars Hoogendoorn IT groot succes!
Bedrijven nieuws

Seminars Hoogendoorn IT groot succes!

  • Advertorial
  • 29-05-2014
  • Bedrijven nieuws
Seminars Hoogendoorn IT groot succes!

VLAARDINGEN - 'Is uw bedrijf veilig in de Cloud?' Rondom dit thema organiseerde Hoogendoorn IT Services, met groot succes, twee seminars samen met haar partners voor de bedrijven in de regio. 

Hoogendoorn heeft ervoor gekozen om middels lezingen, samen met partners zoals Cloud2 en XRC Services, haar klanten en relaties te informeren over de mogelijke risico’s van het werken in de Cloud, hoe deze risico’s af te dekken, wat de mogelijkheden zijn van het werken in de Cloud en bovenal: wat het werkelijk oplevert. Dit omdat onbekendheid over de Cloud vaak een drempel is om over te stappen. 

Dit seminar was een eerste in deze serie en ging uitgebreid in op de onderwerpen: 'Werken in de Cloud', 'Glasvezel' en 'Online back-up'. Gedurende de lezing was er de mogelijkheid om vragen te stellen, waarvan geweldig gebruik van werd gemaakt door de aanwezigen. Zij vonden dan ook dat het seminar zeer nuttig en interessant was. 

Hoogendoorn IT Services zal in het najaar een vervolg aan dit seminar geven. Hier wordt verder ingegaan op andere actuele IT onderwerpen. Mocht u interesse hebben in het bijwonen van een seminar met daarna een gezellige netwerkborrel of wilt u meer informatie over bovenstaande onderwerpen, neem gerust contact op met Ronald van DuijvenvoordeStephan de Jong of via het nummer 010-460 80 80.

Kempers Schoenmode

Fransenstraat 17-19, Vlaardingen

Meer over Kempers Schoenmode →