Categorieën

Service

Sinterklaastoernooi op TV Holy

Sinterklaastoernooi op TV Holy
Sport

Sinterklaastoernooi op TV Holy

  • Redactie
  • 27-11-2018
  • Sport
Sinterklaastoernooi op TV Holy
TENNIS - Meer dan honderd leden - jong en oud - van TV Holy verdreven zondag de kou met het Sinterklaastoernooi op de tennisbanen aan de Willem de Zwijgerlaan. Het werd een fantastisch feest waarbij zwarte pieten de kinderen vermaakten en her en der een handje hielpen bij het scoren van punten of juist niet!

Voor de allerkleinsten (rode en oranje bal) was er een heuse pietentennisclinic, de iets groteren (groene en gele bal) en de senioren speelden een onderling toernooi. In het clubhuis vonden tal van winterse lekkernijen gretig aftrek. Aan het eind van de middag was er een bezoek van de Sint die samen met de hoofdtrainers van TV Holy de prijsuitreiking voor zijn rekening nam.

Daarna werd de goedheiligman samen met zijn pieten nog verwelkomd in het clubhuis om samen met de kinderen wat liedjes te zingen. Sommige kinderen hadden zelfs wat voor de Sint ingestudeerd, en daar hoorden ook wat kleine cadeautjes bij. Bij TV Holy kijken ze terug op een geslaagde middag die volgend jaar zeker een vervolg krijgt.