Categorieën

Service

Slag om Vlaardingen bij Plantage Pontier

Slag om Vlaardingen bij Plantage Pontier
Winkelen

Slag om Vlaardingen bij Plantage Pontier

  • Advertorial
  • 06-06-2018
  • Winkelen
Slag om Vlaardingen bij Plantage Pontier
VLAARDINGEN - De komende weekenden staat Plantage Pontier aan het Veerplein in het teken van de Slag om Vlaardingen 1018. In het weekend van 9 en 10 juni staat de boekhandel bij een stand van schrijfster Karin de Roos met haar boek Dubio'. De schrijfster zal op diverse tijdstippen over haar boek vertellen en signeren. Mensen kunnen het boek voor twintig euro aanschaffen. Er is mogelijkheid met pin te betalen.

Onder redactie van Kees Nieuwenhuijsen verscheen het boek 'Slag bij Vlaardingen 1018'. Ook dit boek is uiteraard bij Plantage Pontier te koop, het kost vijftien euro. Kees Nieuwenhuijsen verzamelde voor dit boek een team van archeologen en publicisten. Met bijdragen van stadsarcheoloog Tim de Ridder; specialist vroege Middeleeuwen Luit van der Tuuk; illustrator en historicus Henk 't Jong; stadsarchivaris van Vlaardingen Harm Jan Luth en de middeleeuwse kookkunstenaressen Margreet Formenoy en Patricia Verbree.

Onlangs werd bij Plantage Pontier een stripboek voor jong en oud gepresenteerd met tekeningen van Wouter Sterkenburg en tekst van Cees Eijkelenboom. Dit boek is verkrijgbaar voor € 7,50.  

Voor info over de festiviteiten, zie www.vlaardingen1018.nl

Wil je liever online boeken bestellen? Dat kan ook via onze website: www.plantagepontier.nl. Op onze website staan ook e-books die je (alleen via de website) online kunt bestellen. Bestel per e-mail: Stuur een e-mail naar: [email protected]. In Vlaardingen bezorgen wij GRATIS.

Wagenborg Nedlift

Schiedamsedijk 75, Vlaardingen

Meer over Wagenborg Nedlift →