Categorie├źn

Service

Soep-aan-tafel met Remy Jacobs

Soep-aan-tafel met Remy Jacobs
Uit

Soep-aan-tafel met Remy Jacobs

  • Redactie
  • 01-10-2020
  • Uit
Soep-aan-tafel met Remy Jacobs
VLAARDINGEN - De Windwijzer kijkt in de eerste week van oktober terug op hoe we met elkaar het lastige corona-voorjaar zijn doorgekomen en zij doet dit met een themaweek ‘Corona en (n)u?’ Eén van de programmaonderdelen is ‘Soep-aan-tafel’, een soepmaaltijd met gesprek op maandag 5 oktober, van 18.00 tot 20.00 uur.

Als vervolg op het intussen bekende ‘Soep-op-de-stoep’, het uitdelen van soep door De Windwijzer in de eerste maanden van de coronacrisis. Tijdens een soepmaaltijd hebben we alle gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over hoe corona ons leven beïnvloed heeft en wat onze angsten en verwachtingen zijn.

Remy Jacobs, geestelijk verzorger, denker, acteur en schrijver zal tijdens de soepmaaltijd zijn gedachten met ons delen, verhalen ophalen, theater maken en uitnodigen tot mijmeren over hoe het in het voorjaar was, hoe het nu is enw aar we heen gaan. Een muzikant zal het geheel begeleiden.

De maaltijd start om 18.00 uur (inloop vanaf 17.45 uur) en zal duren tot 20.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden is i.v.m. de coronamaatregelen verplicht en kan via: [email protected]. U bent van harte welkom. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95, Vlaardingen.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →