Categorieën

Service

Spinvis en Saartje van Camp betoveren met Neveldieren

Spinvis en Saartje van Camp betoveren met Neveldieren
Uit

Spinvis en Saartje van Camp betoveren met Neveldieren

  • Redactie
  • 07-04-2024
  • Uit
Spinvis en Saartje van Camp betoveren met Neveldieren

VLAARDINGEN - De Nederlandse popmusicus en eenmansband Spinvis (Erik de Jong) en de Belgische klassieke celliste, zangeres en theatermaker Saartje van Camp betoveren het publiek op vrijdag 12 april in de Stadsgehoorzaal met een muziekprogramma rond mythologische Neveldieren. In nieuwe en bekende liedjes van Spinvis en Van Camp klinkt het fascinerende hoe en waarom van deze dieren. Kaarten zijn te koop via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51) en stadsgehoorzaal.nl.

“...En toen het dauw des nachts op de landen nederdaalde, kwamen neveldieren in den droomen van den menschen…”

Spinvis en Saartje Van Camp vonden elkaar in de band van Spinvis en maakten bijna tien jaar geleden de eerste duovoorstelling Oogcontact van de Eenzaamste soort. Later volgden nog In Werkelijkheid en Oog in Oog. Ze vonden elkaar in hun vergelijkbare blik op fantasie en werkelijkheid en hun brede muzikale smaak. Daarbij bleken hun stemmen perfect bij elkaar te passen.

In hun nieuwe show Neveldieren wekken Spinvis en Van Camp de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu. Deze wezens fluisteren en zingen ons ergens tussen waan en werkelijkheid toe, aldus het tweetal. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier? Neveldieren is een voorstelling met veel bekende en nieuwe Spinvisliedjes.

Spinvis & Saartje Van Camp met Neveldieren
Vrijdag 12 april – 20:30 uur
Kaarten (€ 22,50) via stadsgehoorzaal.nl


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →