Categorieën

Service

Stadskaravaan Holiërhoek: druk & feestelijk!

Stadskaravaan Holiërhoek: druk & feestelijk!
Uit

Stadskaravaan Holiërhoek: druk & feestelijk!

  • Redactie
  • 15-04-2023
  • Uit
Stadskaravaan Holiërhoek: druk & feestelijk!
VLAARDINGEN – Vandaag vond de eerste van zes edities van het Vlaardingse Stadskaravaan festival plaats. De eerste locatie was winkelcentrum Holiërhoek aan de Reigerlaan en dat veranderde voor één dag in een festivalterrein vol muziek, dans, theater, kunst, eten, drinken en meer! Het was zonnig, het was druk, het was gezellig en er was van alles te doen, voor jong en niet zo jong meer. Onder andere Jeangu Macrooy, Peppa Pig, The Suspenders en lokale talenten verzorgen optredens.

Met de Stadskaravaan vieren de culturele instellingen van Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. De Stadsgehoorzaal (theater) nodigt, samen met De Kroepoekfabriek (poppodium), KADE40 (kunst- en cultuurcentrum), Museum Vlaardingen, Bibliotheek de Plataan en Minters (jongerenwerk) iedereen uit om langs te komen voor een onvergetelijk festival in zes wijken van de stad. Elke editie van het festival is anders, maar bestaat altijd uit een combinatie van professioneel aanbod, lokale aanstormende talenten, verrassend locatieprogramma én hapjes en drankjes.

De volgende editie van het Vlaardingse Stadskaravaan festival vindt plaats op zaterdag 6 mei in de Westwijk, rond het wijkcentrum in de Telderstraat. Meer informatie vind je hier!