Categorieën

Service

The Cold Stares (USA) + VAN TASTIK in De Kroepoekfabriek

The Cold Stares (USA) + VAN TASTIK in De Kroepoekfabriek
Uit

The Cold Stares (USA) + VAN TASTIK in De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 20-04-2024
  • Uit
The Cold Stares (USA) + VAN TASTIK in De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op vrijdag 3 mei staat er een internationale act op het programma in De Kroepoekfabriek. Deze vrijdagavond speelt Amerikaanse southern rockband The Cold Stares in Vlaardingen. Zij krijgt daarbij support van one-man band VAN TASTIK. Een ideale avond voor de (blues)rockliefhebber.

De afgelopen tien jaar hebben The Cold Stares als duo de wereld rondgereisd. Sindsdien is de band gegroeid en hebben ze een bassist toegevoegd. De uitkomst; een nieuw album dat in maart 2023 uitkwam: ‘Voices’. Dit album werd achtste in de verkiezing van Beste Albums van 2023 door Classic Rock Magazine. Ze namen dit album op in slechts twee dagen. Dit deden ze met producer/engineer Mark Needham, die eerder met onder andere Imagine Dragons en Fleetwood Mac werkte. Met dit album komt The Cold Stares nu voor het eerst naar Europa, waarvan de show in De Kroepoekfabriek de enige clubshow in Nederland is.

The Cold Stares krijgt op deze avond support van VAN TASTIK; een one-man band die tijdens jaren van rondzwerven over de wereld al op verschillende festivals stond. Zo speelde hij op BBC Live, Sniester Festival en Eden festival én hij werd door het Britse Radio WigWam uitgeroepen tot ‘Best Classic Rock Act’ van 2021. VAN TASTIK’s blues-achtige muziek is tegelijkertijd melancholisch en energiek. Daarbij nodigt hij het publiek uit deel te nemen aan een reis door zijn energieke setlist.

The Cold Stares (USA) + VAN TASTIK
Vrijdag 3 mei 2024
Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →