Categorieën

Service

Theater organiseert brainstormavond mét pizza voor jongeren

Theater organiseert brainstormavond mét pizza voor jongeren
Uit

Theater organiseert brainstormavond mét pizza voor jongeren

  • Redactie
  • 12-05-2024
  • Uit
Theater organiseert brainstormavond mét pizza voor jongeren

foto: Sandy Struijs

VLAARDINGEN - De Stadsgehoorzaal laat zich graag adviseren door jongeren van ± 14 tot en met 18 jaar. Hiervoor zetten zij op maandagavond 24 juni tussen 18:00 en 20:00 uur de theaterdeuren wagenwijd open. Na ontvangst met pizza gaan de jongeren verspreid door het theaterpand brainstormen. Als dank ontvangt iedere meedenker een theatercadeaubon t.w.v. € 30,-. Aanmelden voor deze avond kan via stadsgehoorzaal.nl of via een WhatsApp bericht aan de Stadsgehoorzaal op 06 381 666 09.

Brainstormen over diverse onderwerpen

Iedereen tussen de ±14 en 18 jaar is welkom om tijdens deze brainstormavond diens mening, wensen of ideeën te delen. Gedurende de avond wordt in verschillende rondes gebrainstormd over verschillende vragen en onderwerpen, waaronder: Welke artiesten zou jij graag in het theater willen zien? Wat vind je van de Stadsgehoorzaal? Hoe kan de Stadsgehoorzaal jongeren meer betrekken bij het kiezen van de artiesten en de promotie? Zou je zelf willen optreden?

Unieke locatie, pizza en theatercadeaubon

Alle aanwezigen worden ontvangen met pizza. Nadat iedereen kennisgemaakt heeft gaan de jongeren in kleine groepen uiteen om de onderwerpen te bespreken. Ieder onderwerp wordt behandeld in een andere ruimte van het theatergebouw. Zo komen de deelnemers op plekken waar normaal gesproken enkel de artiesten komen. Een unieke kans om op een unieke plek unieke wensen te delen!

Als dank voor de waardevolle deelname ontvangen alle meedenkers een Stadsgehoorzaal cadeaubon t.w.v. €30,- die te gebruiken is bij het bestellen van theaterkaarten. De Stadsgehoorzaal kijkt uit naar het horen van alle meningen en hoopt vele Vlaardingse jongeren te mogen verwelkomen in het theater.


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →