Categorieën

Service

Together 99 in Filmtheater Het Zeepaard

Together 99 in Filmtheater Het Zeepaard
Uit

Together 99 in Filmtheater Het Zeepaard

  • Redactie
  • 10-06-2024
  • Uit

VLAARDINGEN - Filmtheater Het zeepaard vertoont deze week de film Together 99. In deze scherpzinnige komedie brengt Lukas Moodysson na 24 jaar de bewoners van de commune uit de filmhuishit Together uit 2000 weer bij elkaar.

Het is 1999 en Klasse en Göran zijn de enige twee overgebleven leden van de groep uit 1975. Om hun lusteloosheid wat te temperen, nodigt Klasse voor Görans verjaardagsfeestje stiekem voormalige leden van de commune uit. Terwijl de vrienden van vroeger op een veelbewogen avond bijpraten, komen oude littekens boven, maar er is ook nieuwe hoop. Zelf zegt Moodysson erover: ,,Together 99 noem ik ’s werelds treurigste comedy. Hij gaat over ouder worden, terugblikken, spijt hebben of juist geen spijt hebben, ’s nachts wakker liggen en denken aan iemand die je in geen twintig jaar hebt gezien, naar het verleden verlangen én vooruitkijken.''

De film is te zien op donderdag 13 juni om 20.30 uur en zondag 16 juni om 16.15 uur. Fimtheater Het Zeepaard vertoont films in Vue Vlaardingen.