Categorieën

Service

Trots dat we het eindelijk van de daken mogen schreeuwen!

Trots dat we het eindelijk van de daken mogen schreeuwen!
Uit

Trots dat we het eindelijk van de daken mogen schreeuwen!

  • Ingezonden mededeling
  • 30-03-2022
  • Uit
Trots dat we het eindelijk van de daken mogen schreeuwen!
VLAARDINGEN - Zoals de meesten in regio Rotterdam wel weten laat het Delta Hotel Vlaardingen zich inspireren door 'Oceaanzeilers'. Harde werkers en teamplayers die voor elkaar door het vuur gaan, topsport bedrijven en de spanning van het water willen voelen. Deze instelling, leefwijze en winnaarsmentaliteit waait dagelijks door het hele bedrijf. Topsport op hoog niveau, maar dan op het gebied van gastvrijheid. Ze noemen zich niet voor niets het meest enthousiaste hospitality team van Nederland op het mooiste plekje aan de Nieuwe Maas!
 
Maar 15 januari 2023 gaat het gebeuren! Na 1,5 jaar voorbereiding mogen zij het grote nieuws dan eindelijk bekend maken. Het Delta Hotel gaat met een eigen team en schip deelnemen aan de 'Ocean Race 2023' een race die volgend jaar gedurende 6 maanden gevaren zal gaan worden. In samenwerking met een (ex)deelneemster van de Volvo ocean race hebben zij de afgelopen 1,5 jaar achter de schermen hard naar dit moment toegewerkt om 'Team Delta' samen te stellen en sponsoren te vinden voor hun gepersonaliseerde VO65. Dit alles om deel te kunnen nemen aan een van de zwaarste zeilraces ter wereld.
 
Verrassend is dat er veel (oud)deelnemers zich aangesloten hebben bij de crew en daarom het project goed in de luwte gehouden kon worden. Wat het nog bijzonderder maakt is dat er 1 persoon van het Delta Hotel Vlaardingen onderdeel gaat zijn van de varende crew. Na de medische keuring die eigenlijk nog een formaliteit is zal deze naam bekend gemaakt worden.
 
In het kader van het 150 jarig bestaan van de Nieuwe Waterweg zal het schip waarmee ze gaan deelnemen rond de Wereldhavendagen via Hoek van Holland binnen gehaald worden en gepresenteerd worden aan het grote publiek op de Maasboulevard in de Gemeente Vlaardingen. Ook zullen dan de volledige bemanning en sponsoren gepresenteerd worden en dit alles onder begeleiding van diverse feestelijke activiteiten, vuurwerk en demonstraties op het water.

Dirk Overbeeke, directeur van het hotel spreekt van 'Een droom die werkelijkheid geworden is'. ,,Een kroon op ons harde werken. Het thema en de inspiratiebron van het hotel zijn werkelijkheid geworden!''

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →