Categorieën

Service

Trouwen? Doe het met een wethouder!

Trouwen? Doe het met een wethouder!
Politiek

Trouwen? Doe het met een wethouder!

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 15-09-2022
  • Politiek
Trouwen? Doe het met een wethouder!
VLAARDINGEN – Voor wie van plan is om te gaan trouwen hebben we een aardig nieuwtje: sinds deze week kun je er voor kiezen om voor wethouder Lianne van Kalken het jawoord te geven aan je toekomstige partner. Zij is namelijk benoemd tot buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand. De benoeming geldt wel voor zover ze lid van het college is, maar we verwachten eigenlijk niet dat dit college of haar individuele leden voor 2026 opstapt.

Voor wie wat anders zoekt kun je hier bekijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Eric van der Ende bijvoorbeeld, manager bij Argos Zorggroep, maar tevens regisseur van het Vlaardings Musical Gezelschap, dus die kan er een mooie show van maken. Of politica Vera Kalf, die wel zal benadrukken in de trouwspeech dat de financiële basis altijd goed moet zijn voor je de volgende stap neemt.

Vanuit het vorige college kon je al kiezen voor Ivana Somers-Gardenier, die ook nu nog wethouder is, maar die we niet op de babs-lijst terug konden vinden: de Bijzondere Ambtenaren van de Burgerlijke Stand. Wie in ieder geval nu een groene en milieuvriendelijke trouwerij wil, die gaat voor Lianne van Kalken, wethouder voor GroenLinks.