Categorieën

Service

Uw huis verkoopt u met Thuis!

Uw huis verkoopt u met Thuis!
Wonen

Uw huis verkoopt u met Thuis!

  • Ingezonden mededeling
  • 06-01-2024
  • Wonen
Uw huis verkoopt u met Thuis!

VLAARDINGEN - U denkt erover uw woning te verkopen. Dat is een hele stap en best spannende periode! Dus waar begint u? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis verkoopadvies en nemen het gehele proces met u door. Wij hebben jarenlange ervaring in het succesvol verkopen van allerlei soorten woningen in Vlaardingen en de gehele regio Rijnmond. Samen met u komen we tot het beste verkoopresultaat!

Tijdens het verkoopproces wordt u altijd begeleidt door een deskundige makelaar, en profiteert u van een optimale en persoonlijke begeleiding. Flexibiliteit is een ander speerpunt; bezichtigingen in het weekend of de avonduren zijn altijd bespreekbaar.

Start van de verkoop

Onze samenwerking begint met een waardebepaling. Uw woning wordt geïnspecteerd, u krijgt een advies over vraagprijs en reële verkoopopbrengst en tips bij verkoop. Uiteraard wordt alles met u besproken; het gaat immers om de verkoop van Uw woning!

Als alle verkoopstappen met u zijn besproken, kan uw woning binnen enkele dagen actief te koop staan en getoond worden aan een breed publiek. Een goede presentatie op o.a. Funda hoort hierbij, maar ook een complete brochure met alle informatie over uw woning.

Uw eigen woondossier

U wordt gedurende de verkoop continue op de hoogte gebracht van de voortgang van de verkoop. Daarvoor leggen we, indien u dat wenst, een speciaal “woondossier” aan. Via uw eigen toegangscode die u van ons krijgt, kunt u on-line de verkoop volgen.

Alle afspraken, bezichtigingen en het verslag ervan kunt u inzien wanneer u maar wilt. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen.

Doelgericht en zakelijk

Wij onderhandelen zonder dat daar emoties bij komen kijken. Die zakelijke houding kan resulteren in een hogere verkoopprijs. Wij voelen ons minder snel onder druk gezet en kunnen alles objectief beoordelen. Ook weten wij alles over de overige voorwaarden, denkt u bijvoorbeeld aan oplevering, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Volledige begeleiding

Ook na de verkoop van uw woning blijven wij ons voor u inzetten. Denkt u daarbij aan het inplannen van de laatste inspectie, het noteren van de meterstanden en begeleiding bij de notaris.

Interesse in verkopen via Makelaardij Thuis? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Makelaardij Thuis

Korte Hoogstraat 33a, Vlaardingen

Meer over Makelaardij Thuis →