Categorieën

Service

Valentijnsboeketten voor positieve bijdragen

Valentijnsboeketten voor positieve bijdragen
Politiek

Valentijnsboeketten voor positieve bijdragen

  • Advertorial
  • 15-02-2021
  • Politiek
Valentijnsboeketten voor positieve bijdragen
VLAARDINGEN – Afgelopen Valentijnsweekend heeft de PvdA Vlaardingen zes Vlaardingers op bloemen getrakteerd vanwege hun positieve bijdrage het afgelopen coronajaar:

- Stefanie ging naar de bibliotheek. Dankzij de inzet van de medewerkers van bibliotheek de Plataan blijft het tijdens de Corona periode voor iedereen mogelijk om te lezen.

- Nel ging naar ‘nachtburgermeester’ Leo IJdo. Hij houdt de moed erin, door als huis-DJ live online plaatjes te draaien! Dit doet hij al sinds de eerste lockdown!

- Tom ging langs bij ‘orgel Joke’. Joke is uitgegroeid tot een echte BN’er nadat ze tijdens de eerste lockdown keyboardcovers online zette. Het geld dat zij met televisieoptredens krijgt doneert ze aan goede doelen.

- Kees bezorgde bloemen aan Tjerk van der Ende van Omroep Vlaardingen. Daar bleven ze inhoudelijke én amusementsprogramma’s maken, wat zeer wordt gewaardeerd.

- Wim ging op bezoek bij Pepijn. Pepijn zorgt met zijn draaiorgel voor een vrolijke noot en zijn enthousiasme is zeer aanstekelijk.

- Ella gaf bloemen aan Arie Bos. Bij zijn viskraam is het met de coronaregels goed geregeld. Een detailhandelaar die knap omgaat met de omstandigheden. Wij wensen andere detailhandelaars, die weer iets meer ruimte krijgen, veel succes!

Partij van de Arbeid Vlaardingen

p/a Markt 11, Vlaardingen

Meer over Partij van de Arbeid Vlaardingen →