Categorieën

Service

Vandaag: het Vlaardingse Winterparadijs

Vandaag: het Vlaardingse Winterparadijs
Winkelen

Vandaag: het Vlaardingse Winterparadijs

  • Redactie
  • 17-12-2023
  • Winkelen
Vandaag: het Vlaardingse Winterparadijs

VLAARDINGEN - Het begon afgelopen vrijdag met het ontsteken van de lichtjes van de kerstboom op de Markt, voor het stadhuis. En vandaag kun je weer genieten van een levendige binnenstad: vanaf 11.00 uur is het Winterparadijs aan het Veerplein weer geopend. Activiteiten zijn er vooral op het Veerplein, met een nostalgische draaizweefmolen, allerlei kraampjes waar je onder meer (ook alcoholvrije) glühwein kunt krijgen en het is ook nog eens koopzondag.

Zo’n beetje het belangrijkste deel van de omzet wordt gemaakt door winkeliers in de maand december, dus als u nog cadeautjes wilt hebben voor uw geliefden dan kunt u natuurlijk online shoppen, maar of ze dan op tijd zijn is de vraag. Beter kun je dan het centrum van Vlaardingen ingaan en, hoewel er natuurlijk wel wat panden vrijstaan, even kijken of je dat leuke cadeautje bij één van de Vlaardingse ondernemers kunt halen.

De kerstmarkt was er dan weer wel gisteren, rond en in de Grote kerk, maar niet vandaag. Geen zorg, het is (extra) koopzondag, dus genoeg winkels open.



Om 12.30 is er een grootse goochelshow op het Veerplein en om 14.00 uur staat er een daverend optreden gepland van de Gospel Queens. Kortom, vervelen is geen optie vandaag.

Voor wat betreft het weer wordt het vandaag een graad of 10, blijft het droog en kan vanmiddag de zon even schijnen.