Categorieën

Service

Varend Corso laat Vlaardingen links liggen

Varend Corso laat Vlaardingen links liggen
Nieuws

Varend Corso laat Vlaardingen links liggen

  • Redactie
  • 24-11-2023
  • Nieuws
Varend Corso laat Vlaardingen links liggen

VLAARDINGEN - In 2024 is de 25ste editie van het Varend Corso. Er wordt drie dagen gevaren maar Vlaardingen staat niet op het programma. Geen fraai versierde schuiten op de Vaart dus komend jaar.

De bonte stoet van versierde boten viert komend jaar haar 25ste verjaardag op 21, 22, 23 juni ’24. Een unieke cijferreeks als datum is daarbij al een geweldig cadeau. Als kers op de taart pakken we uit met een jubileumroute door De Lier heen. De tocht over de Lee vindt op vrijdagmiddag plaats, waarna naar Schipluiden, Maasland en Maassluis wordt afgekoerst. Vlaardingen valt daarmee helaas af.

De beste arrangeurs, enthousiaste kernteams en het bedrijfsleven kunnen zich gaan voorbereiden op deze corsoverjaardag! De inschrijvingen druppelen binnen en de ontwerpvoorbereidingen kunnen vanaf nu starten met het thema smaakvol als verbindend element. De smaak van het Westland zal zich tonen in allerlei vormen, zintuigenprikkelend tot fris en fruitig.

De trossen gaan vrijdag 21 juni rond het middaguur los bij Trade Parc Westland, waarna via de Zwet, ’t Woudt en Zijtwende de Lierse Lee in wordt geslagen. De bonte stoet trekt het hele centrum van De Lier door tot de Breelee waar gekeerd wordt om vervolgens richting Schipluiden te koersen. Na Schipluiden volgen direct Maasland en Maassluis.