Categorie├źn

Service

VARi is ook SERES Center

VARi is ook SERES Center
Winkelen

VARi is ook SERES Center

  • Advertorial
  • 19-01-2021
  • Winkelen
VARi is ook SERES Center
VLAARDINGEN - VARi is, samen met vier collega's, ook gestart als SERES Center. Wij zijn verantwoordelijk voor West Nederland, regio Rijnmond  Deze stap hebben wij genomen, omdat de elektrische auto ook toekomst heeft en wij ook graag die klant willen bedienen. De totaal markt voor nieuwe auto's in Nederland was in 2020 is bijna 360.000 stuks. Hiervan is het aandeel elektrische auto's heel sterk gestegen. Maar liefst 20 procent van de afgeleverde nieuwe auto’s in 2020, ongeveer 70.000 auto  heeft een elektrische aandrijving.

SERES is het nieuwste EV-merk met zeer complete auto’s. SERES is een wereldwijd opererend Chinees - Amerikaans merk, dat intelligente elektrische voertuigen produceert om veiligere, schonere en duurzamere gemeenschappen te creëren. SERES-technologieën zijn gericht op het leveren van verbeterde veiligheid, gemak en prestaties. 

De verkoop van de SERES vindt geheel online plaats door GMGE, terwijl wij als merkdealers in onze showrooms zogenaamde SERES Centers hebben ingericht om de auto's te bekijken, te voelen en proefritten te maken. Komt u gerust eens een kijkje nemen als het weer mag. Tot die tijd kunt u de SERES-modellen bekijken op de website, waar u ze ook kunt bestellen. De inruil van uw gebruikte auto regelen wij uiteraard graag voor u.

Vraag hier uw taxatie aan!

Vari Vlaardingen

Hoogstad 151, Vlaardingen

Meer over Vari Vlaardingen →