Categorieën

Service

Veilig en goed verzekerd met vakantie. Fundament Advies helpt je graag!

Veilig en goed verzekerd met vakantie. Fundament Advies helpt je graag!
Nieuws

Veilig en goed verzekerd met vakantie. Fundament Advies helpt je graag!

  • Ingezonden mededeling
  • 16-01-2023
  • Nieuws
Veilig en goed verzekerd met vakantie. Fundament Advies helpt je graag!
VLAARDINGEN - Het wintersportseizoen is alweer in volle gang en dat betekent zorgeloos genieten! Hiervoor is de juiste voorbereiding van groot belang: heb ik de juiste winterbanden, beschik ik over een vignet en heb ik de juiste dekking op mijn verzekeringen?

Waar moet je qua verzekeringen allemaal rekening mee houden?
  • Het is goed om van tevoren na te gaan of je over een reisverzekering beschikt met de juiste dekking voor wintersport. Wintersport heeft namelijk een hoger risico en is daardoor niet standaard meeverzekerd bij een reisverzekering. Zonder de juiste dekking is de schade niet gedekt en kan je met hoge kosten achterblijven. Door dit allemaal van tevoren op de juiste manier te regelen, kan je zorgeloos van de piste afglijden.
  • Wat is er zoal verzekerd bij een aanvullende wintersportdekking (verschilt per maatschappij)? Annulering, medische kosten (bijvoorbeeld bij een vervelende val of nare breuk), wintersport- en pechhulp, jouw wintersport gear, genoodzaakt langer verblijf (bij zware verwondingen) of per gipsvlucht terug naar huis. Wil je specifiek weten wat er bij jouw verzekeringen wel en niet gedekt is, neem dan contact op met ons.
  • Op skivakantie naar Italië! Wist je dat het in Italië verplicht is om te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering (AVP)? Hiervoor moet je een zogeheten Confirmation of Cover en een kopie van het polisblad kunnen overhandigen. Indien je niet over de juiste documenten beschikt kan je een boete krijgen en/of je skipas kan worden ingetrokken.

Kortom, een hoop dingen om rekening mee te houden. Neem contact met ons op voor vragen over jouw huidige verzekeringen en voor het afsluiten van eventuele aanvullende verzekeringen. Je kan ons geheel vrijblijvend bereiken op telefoonnummer 010 - 460 89 00 of loop eens bij ons binnen aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen of de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam, de koffie staat klaar!

Meer info: fundament-advies.nl

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →