Categorieën

Service

Verzeker je voor onbezorgd vakantieplezier!

Verzeker je voor onbezorgd vakantieplezier!
Nieuws

Verzeker je voor onbezorgd vakantieplezier!

  • Ingezonden mededeling
  • 01-06-2023
  • Nieuws
Verzeker je voor onbezorgd vakantieplezier!
VLAARDINGEN - Het vakantieseizoen is weer begonnen en de zomervakantie staat voor de deur. Hiervoor is een juiste voorbereiding van groot belang. Niet alleen voor de juiste vakantieoutfits of voldoende zonbescherming, maar ook of de reisverzekering (juist) is afgesloten.

Stel je moet onverhoopt eerder terugkomen van vakantie, de vakantie kan op voorhand niet doorgaan, de bagage is beschadigd, gestolen of verloren tijdens de vakantie. Of je hebt medische zorg nodig tijdens je vakantie door bijvoorbeeld een ongeval. Zomaar een kleine greep van gebeurtenissen die kunnen gebeuren tijdens de vakantie. Gelukkig is er de reisverzekering. Zo ga je met een goed gevoel op reis, omdat je weet dat alles zo goed mogelijk geregeld is!

 

Pech onderweg? Kies dan voor de aanvullende pechhulpdekking
Autopech in het buitenland is erg vervelend. Een pechhulpdekking op de reisverzekering biedt uitkomst bij pech onderweg. Bij pech bel je een Nederlands nummer en wordt je ook in het Nederlands te woord gestaan. Dit maakt het een stuk makkelijker dan in het Frans of Italiaans. Met een pechhulpdekking krijg je ook hulp als je pech hebt door een defect aan de auto of uitval van de bestuurder. 

Ga je vaker op vakantie of een paar dagen weg? Kies dan voor een annuleringsdekking
Vakantie is genieten en leuk! Je reist vaker, soms ver weg, soms lekker dichtbij. Maar wat als een geboekte vakantie niet door kan gaan en je hebt de vakantie al betaald? Dat is niet alleen een teleurstelling maar ook een financiële tegenvaller. Voor deze gebeurtenissen is er een annuleringsdekking mogelijk op de reisverzekering. Deze dekking kan je voor een klein bedrag per maand toevoegen aan je doorlopende reisverzekering.

Verzeker je van een onbezorgde vakantie! 
Neem contact met ons op voor vragen over jouw huidige verzekeringen en voor het afsluiten van eventuele aanvullende verzekeringen. Je kan ons geheel vrijblijvend bereiken op telefoonnummer 010 - 460 89 00 of loop eens bij ons binnen aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen of de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam.

De koffie staat klaar!

Meer info: fundament-advies.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →