Categorieën

Service

Victoria '04 verliest in de beker

Victoria '04 verliest in de beker
Sport

Victoria '04 verliest in de beker

  • Arie Noordhoek
  • 10-09-2023
  • Sport
Victoria '04 verliest in de beker

VOETBAL - In Benthuizen werd gisteren onder tropische omstandigheden de tweede bekerwedstrijd gespeeld door Victoria '04 tegen BSC'68. Ondanks de hitte trachtten de spelers een goede partij voetbal te spelen. Victoriia’04 trof in de thuisclub een stug spelende ploeg, die voor elke meter terreinwinst vocht. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg BSC'68 steeds meer vat op het spel van de Vlaardingse tegenstander. Na een half uur spelen profiteerde BSC'68 van balverlies bij Victoria'04 op het middenveld. De daaropvolgende steekbal bereikte de spits van BSC'68, die beheerst afrondde in de korte hoek: 1-0. Victoria'04 miste de veerkracht om de achterstand weg te werken.

In de tweede helft kregen beide ploegen enkele kansen om de score uit te breiden, maar het vizier stond deze keer niet op scherp. BSC'68 bekert verder; Victoria'04 is uitgeschakeld.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven, Lars de Visser (40: Atakan Karacoskun), Remco van der Laan (60: Jesse Schippers), Nick Rutten, Nailey Girigorie, Lars Kortleven (50: Nils Gliszmann), Wesley de Heij, Roy Meerten, Jelle Blankestijn, Vincent van den Bogerd.