Categorieën

Service

Vlaardingen laat zich van zijn beste kant zien

Vlaardingen laat zich van zijn beste kant zien
Uit

Vlaardingen laat zich van zijn beste kant zien

  • Redactie
  • 10-05-2024
  • Uit
Vlaardingen laat zich van zijn beste kant zien

VLAARDINGEN - De eerste editie van Happy Hours smaakt naar meer, veel meer. Bijna 250 deelnemers trokken verdeeld over zes groepen langs Vlaardingse kroegen. Dat allemaal voor een goed doel; de strijd tegen kanker. Ze kregen een routekaart met daarop zes van de in totaal vijftien deelnemende horecagelegenheden. Voor de wat verder gelegen locaties Markant, Vulcaan bierbrouwerij en PittStop was een hippe open bus geregeld.

Vicci van der Bie (19 jaar): ,,Ongelofelijk, voor de eerste keer en dan al zo’n opkomst en enthousiasme. Dit gaan we volgend jaar zeker nog een keer doen - we hebben zo ontzettend veel verzoeken gekregen. Ik heb er gewoon kippenvel van.''

Om 22.00 uur werd het optreden van Joris Lutz en Richard Beukelaar onderbroken voor een veiling olv Stadsgehoorzaal-huismeester Maurice. Het hoogste bedrag 350,- werd neergeteld voor twee kaartjes voor de laatste thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior, De veiling bracht uiteindelijk 2742,- op waarna de organisatie bekend maakte dat er op dat moment 8214,- binnen was. Een dag later bleek de beoogde 10.000 al gehaald te zijn.

Als het aan de Deelnemers en de kroegen ligt wordt Happy Hours Vlaardingen een terugkerend evenement. De café’s puilden uit en tot in de late uurtje werd door jong en oud het leven gevierd.