Categorieën

Service

Vrede verbindt, onvrede verdeelt

Vrede verbindt, onvrede verdeelt
Nieuws

Vrede verbindt, onvrede verdeelt

  • Redactie
  • 12-09-2016
  • Nieuws
Vrede verbindt, onvrede verdeelt
VLAARDINGEN - Vrede is voor de meeste Nederlanders een vanzelfsprekendheid. Maar dit geldt lang niet overal in de wereld. Met de Vredesweek in september roept de landelijke Vredesbeweging PAX op om hierbij stil te staan. Dat doet zij landelijk door samen te werken op onderwerpen via tientallen Ambassades van Vrede. Zo ook in Vlaardingen via PAX Ambassade van Vrede Vlaardingen.

Ieder jaar organiseert de PAX Ambassade van Vrede Vlaardingen lokaal meerdere informerende, maar vooral ook verbindende activiteiten. Het doel daarbij is  bij te dragen aan een betere lokale samenleving en een groeiende bewustwording omtrent de internationale conflicten. In de Vredesweek, én ook door het jaar heen.

De Vredesweek vindt plaats van 16 tot en met 25 september.

Dit jaar heeft de Vredesweek hetzelfde motto als vorig jaar: ‘Vrede Verbindt‘. Daarmee roept PAX op tot ontmoeting en verbinding en zet zij moedige bruggenbouwers, zowel in Nederland als in conflictgebieden, in de schijnwerpers. Deze moedige bruggenbouwers  zetten zich dagelijks in voor verbinding en durven voor een vreedzame oplossing te gaan.

U bent uitgenodigd de interessante activiteiten te bezoeken en zó iets bij te dragen aan vredesprocessen in de wereld en in Nederland. Wees welkom bij de activiteiten van PAX Ambassade van Vrede Vlaardingen!

Het programma van de Vredesweek vindt u hier !