Categorieën

Service

Vrijwilligers bedankt!

Vrijwilligers bedankt!
Politiek

Vrijwilligers bedankt!

  • Advertorial
  • 21-12-2020
  • Politiek
Vrijwilligers bedankt!
VLAARDINGEN - Vrijwilligers maken Vlaardingen mooier. Overal zijn ze te vinden: in de Broekpolder, op de sportvelden, bij de Voedselbank en zo kunnen we nog een heel rijtje opnoemen. De PvdA Vlaardingen is al deze vrijwilligers dankbaar. Zonder hen zouden veel activiteiten en voorzieningen niet kunnen bestaan.

In het nu bijna voorbije jaar zijn de raadsleden van de PvdA regelmatig op pad geweest, om vrijwilligers te bedanken. En soms ook de ‘beroeps’ die bijvoorbeeld bij de brandweer, politie of in de zorg zij aan zij staan met de vrijwilligers. Onmisbaar en dus onbetaalbaar, maar zeker de moeite waard om extra in de spotlights te zetten. In veel gevallen gebeurde dat met een bloemetje, een bedankje en vaak via het contact houden en leggen om te zien en te horen wat er gebeurt en wat er leeft. In januari was dat het geval met vertegenwoordigers van de hulpdiensten, en in september met de schuldhulpmaatjes in en bij de Windwijzer. Aan het begin van het jaar kon dat nog gepaard met een omhelzing of een handdruk , maar later moest het op afstand.

De PvdA staat voor een solidaire Vlaardingse samenleving. Een stad waar niemand aan de kant hoeft te staan of aan zijn lot wordt overgelaten. Een stad waar iedereen kan rekenen op steun als het tegenzit en op de zorg wanneer men het op eigen kracht niet redt. En daarbij steunen we ook al die vrijwilligers, via het werk in de raad, of met een bloemetje en bedankje, maar ook door zelf actief te zijn als vrijwilliger.

Wij wensen voor nu alle vrijwilligers een mooi en Coronavrij nieuw jaar toe, zodat we weer echt naast elkaar kunnen leven!

Partij van de Arbeid Vlaardingen

p/a Markt 11, Vlaardingen

Meer over Partij van de Arbeid Vlaardingen →